Ergo Doen Groot Waterland

Terug naar alle vestigingen

Pegasusstraat 6
1131 NB Volendam
Tel: 088 8227000
Fax: 088 8227001
daisybroeks@ergo-doen.nl

Doen behandelt en adviseert mensen in de plaatsen Volendam, Edam, Monnickendam, Marken en Broek in Waterland. De ergotherapeut bezoekt de mensen thuis of in de werkomgeving.

Doen richt zich op de doelgroepen ouderen en (jong)volwassenen die problemen ervaren in hun dagelijks leven door ziekte of letsel.

De ergotherapeut heeft als doel de cliënt in zijn eigen kracht te zetten, waarbij eigen regie het uitgangspunt is. Dit houdt in dat mensen zelf in staat zijn keuzes te maken die voor hen betekenisvol zijn. We leven in een veranderende maatschappij waarin gesteld wordt dat mensen langer veilig en zelfstandig thuis dienen te blijven te wonen. Dit kan soms voor uitdagingen zorgen. De ergotherapeut ondersteunt de cliënt in dit proces.

Doen werkt samen met diverse thuiszorgteams en andere zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, huisartsen, praktijkondersteuners, ouderenwerkers, maatschappelijke dienst, logopedisten en diëtisten. Ook de gemeente wordt gezien als belangrijke samenwerkingspartner om in de thuissituatie zorg op maat te kunnen leveren.

Therapeuten Groot Waterland

Daisy Broeks
Praktijkhouder, ergotherapeut, specialisme volwassenen

'Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen sterke punten en kwaliteiten. Ik streef naar het bieden van zorg die aansluit bij uw wensen en behoeften. Samen gaan wij deze uitdaging aan en bied ik u de nodige handvatten die een positieve bijdrage op uw leven kunnen hebben.'

Stuur e-mail

Of bel: 0639384624

Nieuwsberichten

Samenwerking Doen en Buurtzorg

Per april werkt Doen samen met de Buurtzorgteams van Waterland en Edam-Volendam. Ik kijk ernaar uit deze samenwerking vorm te geven en zo het zorgaanbod in deze regio uit te breiden.

Doen gestart in Groot Waterland

In 2018 is Doen gestart met het aanbieden van ergotherapie in de regio Groot Waterland. Met veel enthousiasme kan ik melden dat ik per april mijn locatie heb gevonden in Volendam, bij: Fysiotherapie Douw en Tol