Ergo Doen Groot Waterland

Terug naar alle vestigingen

Pegasusstraat 6
1131 NB Volendam
Tel: 088 8227000
Fax: 088 8227001
daisybroeks@ergo-doen.nl

Doen behandelt en adviseert mensen in de plaatsen Volendam, Edam, Monnickendam, Marken en Broek in Waterland. De ergotherapeut bezoekt de mensen thuis of in de werkomgeving.

Doen richt zich op de doelgroepen ouderen en (jong)volwassenen die problemen ervaren in hun dagelijks leven door ziekte of letsel.

De ergotherapeut heeft als doel de cliënt in zijn eigen kracht te zetten, waarbij eigen regie het uitgangspunt is. Dit houdt in dat mensen zelf in staat zijn keuzes te maken die voor hen betekenisvol zijn. We leven in een veranderende maatschappij waarin gesteld wordt dat mensen langer veilig en zelfstandig thuis dienen te blijven te wonen. Dit kan soms voor uitdagingen zorgen. De ergotherapeut ondersteunt de cliënt in dit proces.

Doen werkt samen met diverse thuiszorgteams en andere zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, huisartsen, praktijkondersteuners, ouderenwerkers, maatschappelijke dienst, logopedisten en diëtisten. Ook de gemeente wordt gezien als belangrijke samenwerkingspartner om in de thuissituatie zorg op maat te kunnen leveren.

Therapeuten Groot Waterland

Daisy Broeks
Praktijkhouder, ergotherapeut, specialisme volwassenen

'Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen sterke punten en kwaliteiten. Ik streef naar het bieden van zorg die aansluit bij uw wensen en behoeften. Samen gaan wij deze uitdaging aan en bied ik u de nodige handvatten die een positieve bijdrage op uw leven kunnen hebben.'

Stuur e-mail

Of bel: 0639384624

Nieuwsberichten

Doen zoekt (tijdelijke) ergotherapeut Volendam

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team! Lees dan de onderstaande informatie. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Daisy Broeks. Wij kijken uit naar je brief met CV!

Provincie Noord Holland/Volendam

Ergotherapiepraktijk Doen
Informatie over de praktijk:
Ergotherapiepraktijk Doen is een praktijk waar ambitie, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling binnen het team centraal staat. De medewerkers krijgen de kans dit zelf vorm te geven. Als team vormen we een sterk netwerk van kennis, ervaring en inhoudelijke expertise. Tevens is het team verantwoordelijk voor het onderhouden van het netwerk en het uitbreiden daarvan. Het team werkt zelfstandig en heeft beslissingsbevoegdheid binnen het gezamenlijk vastgestelde beleid.

Doen biedt enkelvoudige extramurale ergotherapie voor de doelgroepen volwassenen en mensen met arbeidsgerelateerde klachten. De cliënten worden behandeld en geadviseerd in de thuissituatie of op het werk. De praktijk staat voor praktische, doelgerichte ergotherapie. We hanteren daarbij een wijkgerichte benadering waarbij het gaat om de échte hulpvraag van de cliënt.

Het hoofdkantoor van Doen zit in Amsterdam. Verder heeft Doen vestigingen in Utrecht, Alkmaar, Velsen en Volendam. Op dit moment werken er elf ergotherapeuten en twee parttime administratief medewerksters binnen de praktijk. Er vindt ondersteuning plaats vanuit Amsterdam op inhoudelijk en organisatorisch gebied, denk aan planning en coaching.

Informatie over de functie:
Doen heeft een unieke locatie in Volendam (Ergotherapiepraktijk Doen Groot Waterland) en is op zoek naar een ergotherapeut met ambitie die zich wil richten op de doelgroep volwassenen/ouderen. Je bent naar buiten gericht, sociaal en de maatschappelijke ontwikkeling op het gebied van zorg en welzijn hebben je interesse en volg je op de voet. Tevens ben je gericht op persoonlijke groei binnen je functie. Naast het context-based behandelen en adviseren onderhoud je je netwerk. Bovendien vinden er op regelmatige basis cliënt overleggen plaats en heb je intervisies met het team. Wanneer dit jou aanspreekt en je jezelf hierin herkent komen wij graag met jou in contact!

Wat bieden we je:
De vacature omvat een tijdelijke vervanging van 4 maanden i.v.m. zwangerschapsverlof. Dit betekent dat je het bestaande netwerk overneemt en kan uitbreiden. De vacante positie is in Volendam (locatie Groot Waterland). Het werkgebied bestaat uit de Gemeente Edam-Volendam en Waterland. Ergotherapiepraktijk Doen biedt een prettige werksfeer binnen een klein team waarin samenwerken, ondernemen en werkplezier centraal staan.

De samenwerkingsvorm is een freelanceovereenkomst of loondienstverband. Indien beide partijen positief zijn, wordt de samenwerking voortgezet. Doen heeft de intentie een lange termijn relatie op te bouwen.

Functie eisen:
– Erkend diploma ergotherapie;
– Geregistreerd in het kwaliteitsregister;
– Werk of stage ervaring in de eerste lijn is een pré;
– DTE geschoold;
– Zelfstandig en flexibel;
– Is in staat een netwerk te onderhouden en uit te breiden;
– Toont initiatief en denkt mee in het gezamenlijk belang;
– Staat achter de visie van Doen en weet dit te vertalen in de behandeling;
– Heeft een ondernemende houding;

Arbeidsvoorwaarden:
– Salariëring marktconform, afhankelijk van ervaring;
– Begeleiding t.b.v. ergotherapeutische inhoud en persoonlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden;

Aanvangsdatum:
De functie start vanaf 6 mei. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 3 april 2019.

Wijze van solliciteren:
U kunt uw sollicitatiebrief sturen naar:
daisybroeks@ergo-doen.nl
Ergotherapiepraktijk Doen
T.a.v. Daisy Broeks
U kunt solliciteren tot uiterlijk vrijdag 29 maart 2019.
Mocht u vragen hebben over de sollicitatie kunt u bellen met Daisy Broeks: 06-39384624.

Samenwerking Doen en Buurtzorg

Per april werkt Doen samen met de Buurtzorgteams van Waterland en Edam-Volendam. Ik kijk ernaar uit deze samenwerking vorm te geven en zo het zorgaanbod in deze regio uit te breiden.

Doen gestart in Groot Waterland

In 2018 is Doen gestart met het aanbieden van ergotherapie in de regio Groot Waterland. Met veel enthousiasme kan ik melden dat ik per april mijn locatie heb gevonden in Volendam, bij: Fysiotherapie Douw en Tol