Ben jij een ondernemende ergotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Heb je de wens om voor jezelf te werken? Wil je je eigen keuzes maken en je eigen netwerk opbouwen? Kies je graag zelf met wie je samenwerkt en staat inhoudelijke ontwikkeling bovenaan jouw wensenlijst? En net zo belangrijk; wil je je eigen geld verdienen?

Hoe, wat en waar? Dat is aan jou!

Zelf Doen is een franchiseformule waaraan ondernemende ergotherapeuten in Nederland kunnen deelnemen. Jij bent als ergotherapeut en zelfstandig ondernemer verantwoordelijk voor je eigen bedrijfsvoering. Je werkt onder de bedrijfsnaam van Doen in je eigen omgeving met je eigen netwerk. Als franchisenemer word je geholpen bij het starten van je praktijk en krijg je de nodige middelen en dienstverlening tot je beschikking.

Waarom deelnemen?

“Doen is ervan overtuigd dat mensen regie over hun eigen leven willen hebben. Zelf keuzes maken en meedoen in de maatschappij staan hierbij voorop. Voor mensen met een fysieke, cognitieve of psychische beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Doen richt zich juist op déze mensen en pakt de problemen samen met de cliënt op een systematische en doelgerichte manier aan.”

“Om dit te realiseren moet jij je kunnen richten op de beste ergotherapeutische behandeling in jouw regio, waarbij jij je eigen keuzes maakt. De randzaken van de praktijk, zoals de administratie, vormen hierin vaak een bedreiging. Zelf Doen organiseert deze randzaken en treedt op als adviespartner bij iedere beslissing die jij neemt! Zelf Doen ontzorgt en ondersteunt in ondernemerschap.”

Herken jij jezelf hierin en ben je enthousiast geworden? Neem dan direct contact op om vrijblijvend een afspraak te maken om gezamenlijk jouw ideeën door te spreken.