Werkplek onderzoek en advies

Een niet goed ingestelde werkplek is regelmatig de veroorzaker van fysieke klachten en mogelijk verzuim. Een goed ingestelde werkplek voorkomt of herstelt deze klachten en kan dus de productiviteit weer verhogen. Een ingestelde werkplek is een essentiële voorwaarde om comfortabel en veilig te werken. Maar wat is een goed ingestelde werkplek? Wij ondersteunen u als werkgever of ZZP-er in het bereiken van deze eisen.

 

Hoe bereikt u dit?

Wanneer u Doen inschakelt kunnen wij voor u de werkplek direct op maat instellen. Dit is mogelijk voor individuen, maar ook voor groepen. Na afloop ontvangt u een rapport met daarin uw maten en instellingen, zodat u het in de toekomst zelf kunt. De ergotherapeuten van Doen zijn altijd onafhankelijk en hebben kennis van wet- en regelgeving en de markt. Indien nodig kunnen wij adviseren in de aanschaf van nieuw kantoormeubilair en hulpmiddelen.

Doen werkt intensief samen met de Hogeschool van Amsterdam. We bieden studenten ergotherapie de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Wanneer u gebruik maakt van deze optie kunt u kosten besparen en biedt u een leerervaring aan aankomende professionals.

Wat we bieden

Tijdens een kennismakingsgesprek zetten we uw wensen op een rij. De ergotherapeut achterhaalt de belangrijkste knelpunten en bepaalt met u de stappen om te komen tot de gewenste situatie. Hierbij kunt u een keuze maken uit de volgende producten:

  • Werkplek instellen
  • Werkplek instellen & individueel adviesrapport met maatvoering
  • Werkplek instellen in samenwerking met studenten ergotherapie (eventueel met adviesrapport)
  • Thuiswerkplek instellen & individueel adviesrapport met maatvoering
  • Op maat advies bedrijfsafdeling: voorlichting en begeleiding aan groepen en individuele medewerkers, scholing, themadag gezondheid, advies aanschaf werkplek (kantoormeubilair)

Druk op onderstaande knop voor een offerte aanvraag. Hierbij kunt u specifieke wensen aangeven.