Muiderwaard 500A
1824 XW Alkmaar Alkmaar
Tel: 088 8227000
Fax: 088 8227001
clientenadministratie@ergo-doen.nl

Doen adviseert in vraagstukken omtrent het zelfstandig blijven wonen en functioneren ondanks lichamelijke en/ of psychische problemen. Ergotherapie is oplossingsgericht en kijkt ook naar nieuwe innovaties.

Doen behandelt en adviseert volwassenen en ouderen in de stad Alkmaar, Koedijk en overige dorpen in de omgeving. De ergotherapeut behandelt met name aan huis.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er met de cliënt gekeken op welk gebied zijn hulpvraag ligt. In overleg met de cliënt en eventuele andere betrokkenen worden er doelen opgesteld voor de behandeling. De wens en behoefte van de cliënt zijn het uitgangspunt.

Doen werkt actief samen met verschillende hulpverleners en organisaties, zoals fysiotherapie, thuiszorg, huisartsen en overige professionals binnen zorg en welzijn. Hierdoor kan er een multidisciplinaire behandeling plaats vinden. Dit houdt in dat er indien nodig ook andere disciplines zoals een fysiotherapeut of maatschappelijk werker worden betrokken.

 

Therapeuten Alkmaar

Juliette Guittet
Ergotherapeut, specialisme volwassenen

'Gaat iets wat je elke dag doet niet meer zoals je wilt of kun je dit niet meer zelfstandig of veilig uitvoeren? Dan kijk ik graag samen met jou naar hoe dit wel kan worden bereikt en hoe je zelf weer de controle krijgt op je dagelijks leven. Positief denken en kijken naar mogelijkheden speelt hierin een belangrijke rol.'

Stuur e-mail

Of bel: 0641918112

Susan van Kampen
Ergotherapeut, specialisme volwassenen

'Mensen dienen in deze tijd langer thuis te wonen ongeacht hun ziekte of beperking. Ik besef me dat dit lang niet altijd vanzelfsprekend is en ga daarom graag met u op zoek naar oplossingen.'

Stuur e-mail

Of bel: 0624128498

Jaqueline Silva
Ergotherapeut, specialisme volwassenen
Stuur e-mail

Of bel: 0682081898

Rob Koppers
Praktijkeigenaar, ergotherapeut en docent

'Samen kijken naar balans in en opbouw van dagelijkse activiteiten. Gebruik maken van de veerkracht van iemand, om zo weer regie te krijgen. Met daarbij de wens en de ambitie van de cliënt als vertrekpunt. Binnen ergotherapie kan ik dagelijks tot de kern van komen om (weer) betekenis te geven aan de dag.'

Stuur e-mail

Of bel: 0647157007

Anna Veken
Ergotherapeut, specialisme volwassenen
Stuur e-mail

Of bel: 0657506339

Nieuwsberichten

praktijk in Koedijk

Sinds november 2022 hebben we de beschikking over een extra praktijkruimte in Koedijk. Het adres is Omloop 2a. Ook hier bent u van harte welkom!